המתכון של רבקה שטרנר: דג סלמון בחרדל דיז'ון ופטריות צלויות

יוסי ברויער Comments Off on המתכון של רבקה שטרנר: דג סלמון בחרדל דיז'ון ופטריות צלויות
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

המצרכים

 

לדג:

  • קילו פילה דג סלומון טרי פרוס למנות

למרינדה:

  • חצי כוס שמן זית משובח
  • 4 כפות חרדל דיז'ון
  • רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 4 שיני שום כתוש
  • מלח ופלפל גרוס טרי
  • פפריקה מתוקה

לקישוט:

  • חצי כוס אגוזים קצוצים
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • 2 פטריות פורטובלו שלמות ללא הרגל
  • 2 פטריות שמפניון פרוסות
  • מעט שמן זית
  • מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

 

  • מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה, שמים את הדג בתבנית חסינת אש ומורחים עליו בנדיבות את המרינדה. משרים במקרר למשך כשעתיים לפחות.
  • מפזרים את האגוזים על הדג ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות
  • אופים כ- 15 -20 דקות בלבד ומוציאים מהתנור. ניתן לאכול חם או קר.
  • את הפטריות מורחים בשמן זית ומפזרים עליהם את המלח והפלפל.
  • צולים בתנור ל 4 דקות ומגישים לצד הדג.
  • מקשטים בעלי פטרוזיליה טרייה.

בתאבון!



0 תגובות